Acasă Local Gorj Gorj: Accident rutier mortal la Ciuperceni

Gorj: Accident rutier mortal la Ciuperceni

Un accident rutier cu două victime au avut loc în această dimineaţă, în comuna gorjeană Ciuperceni. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu maşina în afara carosabilului. În urma accidentului rutier, o persoană a decedat pe loc, iar alta a fost rănită şi transportată la spital. Poliţia a început o anchetă la faţa locului.

UPDATE: Persoana decedată în accident este şoferul autoturismului. Victima avea 41 de ani şi este din localitatea Floreşti, Mehedinţi. În maşină se mai afla o femeie, de 67 de ani, din Motru. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, în urma verificărilor la faţa locului, s-a stabilit că, într-o intersecţie, şoferul a evitat impactul cu un alt autoturism care nu a acordat prioritate, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe câmp. Conducătorul auto a decedat pe loc, iar pasagera de 67 de ani a fost transportată la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version