Acasă Local Gorj Gorj: Demonstraţie de acordare a primului ajutor, în incinta mall-ului

Gorj: Demonstraţie de acordare a primului ajutor, în incinta mall-ului

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Gorj a organizat astăzi la mall-ul din Târgu Jiu mai multe activităţi de prevenire în rândul cetăţenilor. Au fost împărţite pliante informative şi a fos organizat un exerciţiu privind acordarea primului ajutor. „Sub sloganul „Preveniţi Ghinionul” ISU Gorj a dedicat ziua de marţi, 13 iunie 2017, unor activităţi cu caracter preventiv, organizând Ziua Porţilor Deschise în toate subunităţile din judeţ, precum şi un punct de informare preventivă în incinta Shopping City Târgu Jiu.
Aceste activităţi urmăresc conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice în diferite situaţii de urgenţă”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version