Acasă Local Gorj Vâlcea: Doi tineri, cercetați după ce au furat bunuri în valoare de...

Vâlcea: Doi tineri, cercetați după ce au furat bunuri în valoare de 2.000 de lei dintr-o mașină

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus, vineri, 9 iunie, efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi tineri, cu vârste de 18, respectiv 19 ani, cercetaţi pentru furt dintr-un autoturism.

Din cercetările efectuate rezultă că,  în seara zilei de 7 iunie, în jurul orei 21.00, tinerii în cauză ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat  pe strada General Magheru, o servietă în care se aflau diferite bunuri și valori, estimate la 2.000 de lei. În urma exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute, poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a celor doi tineri, cercetările continuând sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Râmnicu Vâlcea, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version