20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBiletele la spectacolul susținut de actorii Teatrului Odeon la Târgu-Jiu, epuizate din prima zi

Biletele la spectacolul susținut de actorii Teatrului Odeon la Târgu-Jiu, epuizate din prima zi

Biletele pentru una dintre piesele de teatru puse în scenă de actori renumiţi în cadrul Festivalului „Zilele Elvira Godeanu” au fost epuizate încă din prima zi. Este vorba despre spectacolul  «Family Fairs», în regia lui Radu Afrim, pe care Teatrul Odeon îl va susține miercuri la Târgu-Jiu, când pe scenă vor evolua actorii Pavel Bartoş şi Rodica Mandache. Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, din Târgu Jiu, a precizat, însă că iubitorii de teatru își mai pot procura bilete la celelalte spectacole, dar și la cel programat luna viitoare, cînd va ajunge la Târgu-Jiu celebrul actor, Florin Piersic. Acesta va susține două spectacole, pe 16 și respectiv 17 iunie.

Spectacole cu sala plină

Ediția a XVI-a a Festivalului Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” a debutat sâmbătă la Târgu-Jiu cu piesa „O noapte furtunoasă” care s-a jucat cu sala plină. Preţul unui bilet este 60 de lei la toate spectacolele cu excepţia Galei Premiilor „Elvira Godeanu şi a spectacolului „Insomniacii” al Teatrului „Aureliu Manea” de la Turda, costul acestora fiind de 20 de lei. Zilele Teatrului Elvira Godeanu se vor încheia pe 28 Mai, iar printre cei care vor urca pe scena din orașul nostru se numără actorii Oana Pellea, Pavel Bartoș, Marcel Iureș, Horațiu Mălăele, dar și alții la fel de cunoscuți, a precizat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu-Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS