17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Reabilitarea Parcului Industrial, urgentată pentru a fi gata luna viitoare

Gorj: Reabilitarea Parcului Industrial, urgentată pentru a fi gata luna viitoare

Lucrările de reabilitare la hahele Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Gorj, ar putea fi gata luna viitoare. Potrivit lui Cristian Toader Pasti, directorul Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu, până pe 29 octombrie va fi selectată firma constructoare, iar în jurul datei de 20 noiembrie se estimează finalizarea lucrărilor de înlocuire a învelitorilor. În halele în care îşi desfăşoară activitatea opt agenţi economici plouă, iar administratorii de firmă au solicitat efectuarea de urgenţă a unor lucrări de reparaţii.

Suma pentru executarea reabilitării este de 250.000 de lei, fonduri alocate de către Consiliul Judeţean Gorj. Potrivit lui Toader Pasti, Parcul Industrial va scăpa până la sfârşitul anului şi de datoriile care se ridică la 100.000 de lei.

„Noi sperăm să le reabilităm până la sfârşitul anului. Banii sunt în cont. Am demarat deja procedurile pentru a invita firme de construcţii. Sunt oameni serioşi despre care ştim că fac lucrări de calitate. Cu siguranţă, vor desemna o societate de profil până în data de 29 octombrie şi până pe 15 – 20 noiembrie vom avea gata lucrarea. Noi am cerut de ani de zile în scris fonduri pentru reabilitarea halelor. Nu sunt târziu banii alocaţi. Parcul nu mai are datorii în momentul de faţă”, a declarat Toader Pasti, director din anul 2010 la Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS