10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Caravana „Google” ajunge vineri la Târgu Jiu

Gorj: Caravana „Google” ajunge vineri la Târgu Jiu

Caravana „Google” ajunge vineri şi la Târgu-Jiu, ocazie cu care atât autorităţile publice locale şi centrale, cât şi reprezentanţii turismului şi ONG- urilor din Gorj vor trebui să răspundă iniţiativei de a cunoaşte metode noi de promovare tradiţională şi turistică a Gorjului. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Turism, prezenţi azi la Târgu-Jiu, au tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că, la nivelul judeţului Gorj, există dezinteres pe latura promovării în mediul digital al valorii tradiţionale şi turistice a zonei noastre.

Pentru că de numărul turiștilor care petrec mai mult timp în Gorj depinde dezvoltarea economico-socială a judeţului nostru, compania Google, împreună cu Autoritatea Naţională pentru Turism va desfăşura, joi, “Caravana Google”. Evenimentul se desfăşoară în mai multe judeţe cu potenţial turistic din România, printre care şi Gorjul. Scopul este de a stabili un management clar al destinaţiilor atât offline, aşa cum s-a realizat până acum, cât şi online. Promovarea turistică este una dintre cheile dezvoltării din zona Gorjului.

De aceea, programul „Caravana Google” îşi propune să înveţe atât ONG- urile, cât şi companiile şi autorităţile centrale şi locale să folosească era digitală. Practic, nepromovarea zonelor cu potențial turistic și mediul virtual atrage după sine și lipsa turiştilor, susțin organizatorii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS