11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Tânărul mort la un mall din Berlin, adus la Cărbuneşti

Gorj: Tânărul mort la un mall din Berlin, adus la Cărbuneşti

Sicriul cu trupul neînsuflețit al tânărului din Târgu-Cărbunești, care a murit în urmă cu o săptămână, după ce a căzut de la etajul I al unui mall din Berlin, a fost adus astăzi la Târgu-Cărbuneşti. Sicriul a fost depus la capela bisericii din centrul oraşului, acolo unde au fost prezente rude şi cetăţeni ai urbei. Înmormântarea va avea loc joi. Mădălin Limbergher avea 26 de ani şi era inginer.

Acesta plecase la muncă, în Germania, pentru a lucra la un mall. După o săptămână însă, pe 17 septembrie, și-a anunțat demisia, după care a căzut de la primul etaj al clădirii unde îşi desfăşura activitatea. Polițiștii din Berlin efectuează cercetări în acest caz, pentru a stabili dacă a fost sinucidere sau accident.

„Colegii de serviciu ai mamei sale, care este asistent la Spitalul din Târgu-Cărbunești, au decis să o susțină și financiar, la fel ca și autoritățile locale. Noi am strâns 7.200 de lei. Am primit și de la Artego 6.500 de lei. Colegii mamei de la spital s-au ocupat de realizarea cavoului”, a precizat, primarul orașului Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS