Acasă Local Dolj Dolj: Doi răniţi, după ce un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit...

Dolj: Doi răniţi, după ce un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit pe DN 6

Dolj: Doi răniţi, după ce un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit pe DN 6

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc, în această după-amiază pe DN 6, în județul Dolj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Caracal-Craiova, între localitățile Leu și Coșoveni, județul Dolj, s-a produs un accident rutier. În eveniment au fost implicate un autotren și o autoutilitară.

Două persoane, rănite

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a două persoane. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

„În urma accidentului rutier dintre un TIR și o autoutilitară au rezultat 2 victime conștiente și cooperante. În urma evaluărilor medicale de la faţa locului, ambele victime au fost transportate la spital“, potrivit ISU Dolj.

Cum s-a produs accidentul

Din primele cercetări la faţa locului, poliţiştii care au stabilit faptul că, un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Dioști, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 6, în afara localității Coșoveni, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a părăsit sensul de deplasare intrând pe contrasens unde s-a răsturnat. Ulterior a fost acoșat de un ansamblu de vehicule ce circula din sens opus.

„În urma evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei și o tânără de 23 de ani, din municipiul Caracal, pasager în autoutilitară, au necesitat îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Exit mobile version