Acasă Local Dolj Restricții de circulație în zona Stadionului Oblemenco

Restricții de circulație în zona Stadionului Oblemenco

Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite
Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite

Primăria Craiova a anunţat că, în ziua de 10 octombrie, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele FCU CRAIOVA 1948 şi AFC CHINDIA TÂRGOVIȘTE vor fi restricții de circulație.

Meciul va avea loc pe Stadionul de Fotbal din incinta Complexului Sportiv Craiova. Restricțiile de circulație vor fi în intervalul orar 16.00 – 20.00 pe următoarele sectoare de drum:

  • bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Râului;
  • str. Ecaterina Teodoroiu, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz;
  • str. Bucovăţ, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Elena Teodorini până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz;

De asemenea, în ziua de 10.10.2022, în intervalul orar 17:00 – 20:00,circulaţia rutieră va fi restricţionată și pe următoarele sectoare de drum:

  • bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către str. Râului;
  • str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă;
  • str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

Pe timpul desfășurării meciului de fotbal, respectiv între orele 17.30 – 19.15, circulația vehiculelor și a pietonilor în zona stadionului Ion Oblemenco se va desfășura normal.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele care deţin permis acces eliberat de FCU Craiova 1948, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Exit mobile version