Acasă Local Dolj Un bărbat din Pleniţa, reţinut pentru violenţă în familie

Un bărbat din Pleniţa, reţinut pentru violenţă în familie

Un bărbat din Pleniţa, reţinut pentru violenţă în familie
Un bărbat din Pleniţa, reţinut pentru violenţă în familie

Oamenii legii din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Craiova au reținut joi, 29 septembrie, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna Pleniţa, bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

„Poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de 27 spre 28 septembrie, ora 02.10, de o femeie de 36 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 2.00, soţul său, de care este despărţită în fapt, ar fi aşteptat-o în faţa imobilului unde aceasta locuieşte şi ar fi agresat-o fizic“, potrivit IPJ Dolj.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind emis şi un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

În urma probatoriului administrat, la data de 29 septembrie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Exit mobile version