Știri de ultima orăLocalDoljPeste 20 de saci cu ţigări, furați dintr-un depozit al Vămii Craiova

Peste 20 de saci cu ţigări, furați dintr-un depozit al Vămii Craiova

Un dosar penal pentru furt calificat a fost întocmit de către polițiștii doljeni, după ce a fost semnalat faptul că mai multe persoane au sustras dintr-un depozit al Direcției Regionale pentru accize și operațiuni vamale Craiova, 26 de saci cu țigări.

„În dimineaţa zilei de 22 septembrie, ora 8:45 poliţiştii Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați prin apel de urgenţă 112, de un bărbat de 43 ani, din Craiova, angajat al Direcției Regionale pentru accize și operațiuni vamale Craiova, despre faptul că, în noaptea de 21 spre 22 septembrie, persoane necunoscute au pătruns într-un depozit situat în comuna Malu Mare, de unde au sustras mai multe bunuri.

O echipă complexă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat lipsa a 26 de saci de rafie în care se aflau pachete de ţigarete“, potrivit IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit doar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru recuperarea prejudiciului, identificarea autorilor şi tragerea la răspunde penală a acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS