Acasă Local Dolj Dolj: Doi tineri bănuiţi de vătămare corporală, reţinuţi

Dolj: Doi tineri bănuiţi de vătămare corporală, reţinuţi

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Doi tineri de 19 şi 22 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, au fost reţinuţi, ieri, de poliţiştii doljeni.
Polițiștii Secției nr.12 Rurală Daneți au reținut doi tineri, unul de 19 ani, din comuna Celaru și al doilea de 22 de ani, din comuna Apele Vii, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

În noaptea de 18/19 iunie, în jurul orei 03.10, polițiștii au fost sesizați prin apel de urgență SNUAU 112, cu privire la faptul că, un tânăr de 21 de ani, din comuna Celaru, ar fi fost agresat de două persoane de sex masculin, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu obiecte contondente, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În urma activităților desfășurate de polițiști au fost identificați doi tineri, unul de 19 ani, din comuna Celaru și al doilea de 22 de ani, din comuna Apele Vii, bănuiți de comiterea agresiunii.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, aceștia vor fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Exit mobile version