Acasă Local Dolj Bilanţ sumbru în Dolj: Doi morţi, patru răniţi printre care şi un...

Bilanţ sumbru în Dolj: Doi morţi, patru răniţi printre care şi un minor

Circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un singur sens de deplasare, traficul vehiculelor de mare tonaj fiind oprit
Circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un singur sens de deplasare, traficul vehiculelor de mare tonaj fiind oprit

Doi morţi şi patru răniţi, printre care şi un minor, este bilanţul sumbru al unui accident rutier petrecut în localitatea doljeană Basarab.

Polițiștii din Calafat au fost sesizați, azi dimineaţă, în jurul orei 6.00, că, pe DN 56, în localitatea Basarab, sensul de mers către Calafat, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că, un bărbat de 42 de ani, din Bulgaria, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56, în localitatea Basarab, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion stationat. În autoutilitară se mai aflau alte 5 persoane, toți cetățeni bulgari.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un alt bărbat au decedat, iar alte patru persoane printre care un minor de 4 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un singur sens de deplasare, traficul vehiculelor de mare tonaj fiind oprit.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
A doua persoană decedată încă nu a putut fi identificată.

Exit mobile version