Acasă Local Dolj Craiova: Rețeaua de alimentare cu apă din Bariera Vâlcii, modernizată

Craiova: Rețeaua de alimentare cu apă din Bariera Vâlcii, modernizată

S-au înlocuit a 80 metri liniari de conductă în Bariera Vâlcii
S-au înlocuit a 80 metri liniari de conductă în Bariera Vâlcii

Compania de Apă Oltenia a finalizat o lucrare de amploare în cartierul craiovean Bariera Vâlcii, care a vizat modernizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă. Prin lucrările efectuate se va furniza apă la o presiune superioară pentru toți locuitorii cartierului.

Necesitatea executării acestor lucrări a apărut ca urmare a faptului că zona s-a dezvoltat, s-a extins, iar locuitorii aveau deseori probleme cu lipsa presiunii apei potabile. A fost luată decizia modernizării rețelei, iar lucrările au demarat săptămâna trecută. Echipe suplimentare ale Companiei de Apă au fost mobilizate în cartierul Bariera Vâlcii în încercarea de a reduce la maximum disconfortul creat de săpăturile necesare, înlocuirea conductelor vechi și realizarea unor branșamente noi acolo unde a fost nevoie. S-au înlocuit a 80 metri liniari de conductă și s-au realizat 12 branșamente noi pe Aleea 7 Teilor.

Beneficiarii acestor lucrări trebuie să utilizeze rațional apa potabilă, doar în scop menajer, nu pentru udatul grădinilor, întrucât nerespectarea acestor cerințe provoacă disconfortul tuturor locuitorilor cartierului.

Exit mobile version