Acasă Local Dolj Dolj: Prinși băuți conducând autovehicule

Dolj: Prinși băuți conducând autovehicule

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcolemiei de 0,62 mg/l în aerul expirat
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcolemiei de 0,62 mg/l în aerul expirat

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Bucovăț au depistat în trafic, prin Podari, un tânăr de 23 de ani, din Țuglui, care conducea o motocicletă neînmatriculată în circulație.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Ieri, 28 iulie, polițiști din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au depistat un bărbat de 36 de ani, din Unirea, care conducea o autoutilitară prin Maglavit, deși se afla sub influența alcoolului.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că cel în cauză avea o concentrație de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul respectiv avea suspendat permisul de conducere ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version