Acasă Local Dolj Razie printre comercianţii de legume-fructe

Razie printre comercianţii de legume-fructe

Legumicultorii vor primi bani de la stat nu doar pentru a cultiva roșii, ci și alte legume în spații protejate
Legumicultorii vor primi bani de la stat nu doar pentru a cultiva roșii, ci și alte legume în spații protejate

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat ieri o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ, din domeniul legume-fructe, în Craiova.

Oamenii legii au verificat 10 societăţi comerciale şi 15 persoane fizice, constatând nereguli pentru sancţionarea cărora au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 30.000 lei.

În cadrul acţiunii au fost dispuse şi măsuri complementare, fiind confiscate 1.150 kg de legume şi fructe, în valoare de peste 1.000 lei.

Cu ocazia controlului efectuat în Craiova, s-a constatat că un agent economic deținea în vederea comercializării 250 kg. de legume, a căror proveniență nu a putut fi dovedită în condițiile legii.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 rep., dispunându-se totodată confiscarea cantității de 250 kg. de legume.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version