Acasă Local Dolj Primul pas în realizarea Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu

Primul pas în realizarea Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu

Primul pas în realizarea Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu a fost făcut astăzi, după ce mai multe firme s-au arătat interesate de contractul care vizează elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic.

EGIS ROMANIA SA – SEARCH CORPORATION SRL și-au prezentat ofertele în asociere ca și IRIMAT CONS SRL – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA.

Compania TPF INGINERIE SRL a preferat să participe individual la această licitație.

Prestatorul desemnat de Comisia de evaluare va avea obligația să elaboreze Studiul de Fezabilitate, Proiectul Tehnic de Execuție și Proiectul pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire. De asemenea, trebuie să acorde asistență tehnică până la obținerea autorizatiei de constructie de către Autoritatea Contractantă.

După finalizarea contractului, care are o perioadă de derulare de 24 de luni, se va intra direct în faza licitării documentației pentru construcția Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.


Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu va avea o lungime de 101 km, din care 73 km pe raza județului Gorj, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Exit mobile version