Acasă Local Dolj Dolj: Bărbaţi bănuiţi de înşelăciune, identificaţi de poliţişti

Dolj: Bărbaţi bănuiţi de înşelăciune, identificaţi de poliţişti

Trei bărbaţi, care au înşelat o femeie de 78 de ani, folosind metoda ACCIDENTUL, au fost prinşi de poliţişti. Prejudiciul, în valoare de 10.000 de lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Ieri, poliţişti din Dăbuleni, au fost identificaţi 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, din localităţile Daneţi şi Teasc, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de 28 – 29 mai, în jurul orei 1.00, de o femeie de 78 de ani, din Dăbuleni, despre faptul că, în intervalul orar 23.30 – 00.30 a primit un apel telefonic pe aparatul fix pe care il detine la domiciliu, de la o femeie, care s-a recomandat a fi nepoata sa.
Aceasta i-a spus că a suferit un accident şi are nevoie de suma de 25.000 lei pentru o intervenție chirurgicală.
Fără prea multe detalii, i-a solicitat femeii de 78 de ani să discute cu un bărbat, care s-a recomandat a fi medic şi care, la rândul său, i-a repetat bătrânei că are nevoie de suma de 25.000 de lei, pentru a o opera pe nepoata sa.
Persoana vătămată le-a explicat celor doi că nu deține decât suma de 10.000 lei, iar presupusul doctor i-a spus acesteia că se va prezenta la locuința sa un reprezentant al unei bănci, pentru a ridica banii.
La scurt timp, la locuința femeii din Dăbuleni s-a prezentat un bărbat care a luat suma de 10.000 lei, fără a-i da acesteia explicaţii.
După ce a dat banii bărbatului necunoscut, în urma discuţiilor cu membrii familiei, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a anunțat poliția.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi restituit femeii, iar cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version