8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârgul Ofertelor Educaţionale, la Centrul Multifuncţional din Craiova

Târgul Ofertelor Educaţionale, la Centrul Multifuncţional din Craiova

Miercuri, 8 mai, la Centrul Multifuncțional Craiova, Inspectoratul Școlar Județean Dolj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova si C.J.R.A.E. Dolj, organizează Târgul Ofertelor Educaționale pentru orientarea scolară a elevilor claselor a VIII-a.
În cadrul acestui eveniment, 43 unități de învățământ liceal și 3 unități de învățământ profesional și tehnic din județul Dolj își vor prezenta oferta educațională, pentru anul scolar 2019-2020.
oți cei interesați, în special elevii claselor a VIII-a din mediul urban și rural, alături de părinți și cadre didactice, pot vizita Târgul Ofertelor Educaționale, în intervalul orar 9.00-18.00.
Deschiderea oficială va avea loc la ora 10.00, în prezența reprezentanților inspectoratului școlar și a autorităților locale.
În data de 10 mai, în intervalul orar 10.00-15.00, ISJ Dolj împreună cu C.J.R.A.E. Dolj organizează Caravana Târgului Ofertelor Educationale, în următoarele centre:
Liceul Tehnologic „Dimitrie Filișanu” Filiași
Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Băilești
Liceul Tehnologic „Horia Vintilă” Segarcea
Liceul Teoretic Bechet
Liceul Teoretic „C-tin Brâncoveanu” Dăbuleni
Liceul Teoretic „Independența” Calafat
Târgul Ofertelor Educaționale își propune consilierea și îndrumarea tinerilor absolvenți în vederea alegerii liceului și profilului dorit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS