8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un fals instructor auto, prins de poliţişti

Craiova: Un fals instructor auto, prins de poliţişti

Poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au oprit, ieri, pentru control un autoturism, care avea montată pe plafon o casetă cu inscripția „ȘCOALA”. La volanul autoturismului se afla un bărbat, din Poiana Mare, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acesta a declarat că urmează cursurile școlii de șoferi pentru obținerea permisului de conducere, categoria „B”, fiind în procesul de instruire în momentul depistării.
Pe locul din dreapta față al autoturismului poliţiştii au legitimat un alt bărbat, din Poiana Mare, posesor de permis de conducere, categoria B, care a declarat că nu posedă atestat de instructor auto.
Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stie că nu posedă permis de conducere și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS