6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE: Dolj: Şase bărbaţi au ajuns la spital în urma unui scandal, în Bratovoeşti. Un tânăr, reţinut

UPDATE: Dolj: Şase bărbaţi au ajuns la spital în urma unui scandal, în Bratovoeşti. Un tânăr, reţinut

UPDATE ora 16.50: În urma altercației din comuna Bratovoești, un tânăr, de 26 de ani, din localitate, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, fiind banuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase. Mâine va fi prezentat unității de parchet, cu propuneri corespunzatoare

În noaptea de 21 spre 22 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui conflict spontan între mai multe persoane, la un bar din localitatea Bratovoeşti.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între mai mulţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 59 de ani, a avut loc o altercaţie, în urma căreia şase persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului a fost găsit şi ridicat de către poliţişti un pistol de tip „airsoftׅ“, neletal, nesupus autorizării.

Patru dintre persoanele implicate în altercaţie sunt în acest moment la Serviciul de Investigaţii Criminale, pentru audieri, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS