17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDupă ce a lovit un stâlp la o trecere la nivel cu calea ferată, un craiovean a refuzat să fie testat cu etilotestul

După ce a lovit un stâlp la o trecere la nivel cu calea ferată, un craiovean a refuzat să fie testat cu etilotestul

Poliţişti din cadrul Secţiei 9 Rurală Cetate au fost sesizaţi, ieri, că pe DJ 553, prin Maglavit, la trecerea la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident rutier, fără victime.
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că, în apropierea căii ferate, se afla un autoturism avariat, fiind lovit și un stâlp din beton, iar lângă autoturism a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din Craiova.
Celui în cauză i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest, însă a refuzat și a relatat faptul că este de acord cu recoltarea de probe biologice.
Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-a solicitat din nou testarea cu aparatul alcooltest precum și recoltarea de probe biologice, însă acesta a refuzat.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS