5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema până pe 21 martie

Programul Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema până pe 21 martie

Us / Noi Avanpremiera
Regia: Jordan Peele
Cu: Yahya Abdul-Mateen II, Elisabeth Moss, Anna Diop, Lupita Nyong’o, Kara Hayward
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 125 min
Rating: N 15
După ce petrec o zi tensionată la plajă cu prietenii lor, familia Tyler, Adelaide și familia ei se întorc la casa lor de vacanță. Dar, când cade înserarea, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se țin de mână și refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor. Spre oroarea lor, descoperă că cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis.
Miercuri 20:20; 21:20
Joi 21:20

Pájaros de verano / Păsări călătoare
Regia: Cristina Gallego, Ciro Guerra
Cu: Natalia Reyes, Carmiña Martínez, José Acosta
Gen Film: Drama
Durată: 124 min
Rating: N 15
Nordul Columbiei, anii ’70, o societate condusă de tradiții și construită în jurul familiei. Rapayet și familia sa sunt printre primii stăpâni ai traficului de marijuana. Atrași de bani si de putere, își abandonează ritualurile și credințele, închinându-se unor noi zei: lăcomia și crima. Se nasc primele carteluri de droguri, iar societatea este condusă după alte reguli.
Vineri pana Miercuri 13:30; 17:45; 20:40
Joi 13:00; 15:30; 20:20

The Queen’s Corgi 3D / Corgi, Cățeii reginei
Regia: Ben Stassen
Cu: Tom Courtenay, Jon Culshaw, Kulvinder Ghir, Sarah Hadland, Matt Lucas, Julie Walters, Ray Winstone
Gen Film: Animatie
Durată: 90 min
Rating: AG
O producție nWave Pictures, animația „Corgi, Cățeii Reginei” urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea.
Dublat: Vineri pana Miercuri 11:50; 13:00; 14:15; 18:45
Joi 12:15; 14:20; 15:10; 19:15

Faci sau taci
Regia: Iura Luncaşu
Cu: Augustin Viziru, Levent Sali, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Horia Brenciu
Gen Film: Comedie
Durată: 103 min
Rating: AP 12
„Faci sau taci” aduce în prim plan reţelele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără nume, fără identitate, activează în România şi serveşte ţările vecine. Nimic amuzant până aici. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia?
Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare.
Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.
Vineri pana Marti 12:30; 16:50; 19:15; 21:20
Miercuri 12:30; 16:50; 19:15; 21:40
Joi 19:00; 20:00; 21:40

Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu? / Cu ce ți-am mai greșit noi, Doamne?
Regia: Philippe de Chauveron
Cu Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun, Frédéric Chau, Noom Diawara
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 104 min
Rating: AP 12
Claude și Marie Verneuil sunt în mijlocul unei noi crize de familie. Cei patru soți ai celor patru fiice ale lor hotărăsc, din diverse motive, să părăsească Franța. Iată-i, în acest sequel, imaginându-și traiul pe alte meleaguri.
Vineri pana Marti 14:30; 18:30; 21:40
Miercuri 14:30; 18:30
Joi 13:30; 18:15; 20:40

Captain Marvel 3D
Regia: Anna Boden, Ryan Fleck
Cu: Gemma Chan, Brie Larson, Mckenna Grace, Lee Pace, Samuel L. Jackson, Jude Law, Djimon Hounsou
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 131 min
Rating: AP 12
Primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Mar-vell în urma unui accident distrugător. Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor galaxiei în cărțile de benzi desenate, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.
Vineri pana Marti 13:15; 15:45; 16:30; 18:15; 19:00; 20:00; 21:00
Miercuri 13:15; 15:45; 18:15; 19:00; 20:00; 21:00
Joi 14:00; 16:30; 18:00; 18:45; 21:00

Harvie and the Magic Museum 3D / Harvie și muzeul fermecat
Regia: Martin Kotík, Inna Evlannikova
Cu: Martin Dejdar, Ota Jirák, Jirí Lábus, Martin Klásek
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 93 min
Rating: AG
Harvie este un băiețel isteț, dar cam neastâmpărat, iar cea mai mare pasiune a sa sunt jocurile video. Ar da orice pentru a termina ultimul nivel.
Într-o zi, împreună cu prietena sa, Monica și patrupedul Jerry, ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Păpuși. Cei trei descoperă că muzeul este de fapt fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani se trezesc la viață! Dar o forță malefică amenință muzeul, iar Harvie este singurul care o poate opri. Oare va reuși Harvie să treacă peste propriile slăbiciuni și să facă față provocărilor din lumea reală?
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:15
Joi 12:30

What Men Want / Ce-şi doresc bărbaţii
Regia: Adam Shankman
Cu: Taraji P. Henson
Gen Film: Comedie, Fantastic, Dragoste, Romantic
Durată: 122 min
Rating: AP 12
Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.
Vineri pana Marti 14:00; 20:20
Miercuri 14:00; 17:30
Joi 14:50; 18:30

Green Book / Green Book: O prietenie pe viață
Regia: Peter Farrelly
Cu: Linda Cardellini, Viggo Mortensen, Mahershala Ali
Gen Film: Biografic, Comedie, Drama
Durată: 135 min
Rating: AP 12
Povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italo-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Unde? În America anilor ’60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate.
Vineri pana Marti 12:45; 17:25
Miercuri 12:45; 16:30
Joi 13:15; 17:20

Cold Pursuit / Ucide-i cu sânge rece
Regia: Hans Petter Moland
Cu: Emmy Rossum, Liam Neeson, Laura Dern, William Forsythe
Gen Film: Actiune, Drama, Thriller
Durată: 123 min
Rating: N15
Toate problemele par să fi înghețat sub stratul uriaș de zăpadă în acest orășel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetățean model și familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul sau este găsit mort în circumstanțe foarte misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.
Vineri pana Miercuri 15:20
Joi 16:00

Alita: Battle Angel 3D / Alita: Îngerul războinic
Regia: Robert Rodriguez
Cu: Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali
Gen Film: Actiune, Aventuri, Dragoste
Durată: 127 min
Rating: AP12
Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.
Vineri pana Miercuri 16:00
Joi 15:45

Oh, Ramona!
Regia: Cristina Jacob
Cu: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams
Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durată: 114 min
Rating: AP12
Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.
Vineri pana Miercuri 15:00
Joi 16:15

Mia and the White Lion / Mia și leul alb
Regia: Gilles de Maistre
Cu: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan
Gen Film: Aventuri, Drama, Familie
Durată: 102 min
Rating: AG
Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30

How to Train Your Dragon: The Hidden World 3D / Cum să-ți dresezi dragonul 3
Regia: Dean DeBlois
Cu: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard Butler
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 109 min
Rating: AG
Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.
Dublat: Vineri pana Miercuri 16:15
Joi 12:45; 17:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS