10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSondaj online în Craiova: Sunteţi de acord cu introducerea taxei anuale pe parcările dintre blocuri? Vedeţi aici unde puteţi vota.

Sondaj online în Craiova: Sunteţi de acord cu introducerea taxei anuale pe parcările dintre blocuri? Vedeţi aici unde puteţi vota.

Un grup de tineri programatori din Craiova a lansat astăzi aplicaţia “ePoll”, o platformă de sondaje online prin care cetăţenii îşi pot spune opinia în legătură cu proiectele propuse spre implementare de administraţia locală. Prima întrebare pusă craiovenilor se referă la informaţia prezentată astăzi de GdS, conform căreia primăria vrea să introducă o taxă anuală pentru parcările dintre blocuri. Proiectul de regulament care introduce conceptul de “parcare de reşedinţă” ar putea fi aprobat în şedinţa de joi a Consiliului Local Craiova. “Craiova Programming Department” – echipa care a realizat aplicaţia, va contabiliza rezultatele sondajului şi va informa primăria despre ceea ce doresc cetăţenii. Pentru a putea vota, trebuie să accesaţi platforma, la adresa: epoll.craiovapd.ro. Ideea realizării unei platforme de sondaje a venit în urma dezbaterii “Aplicaţii pentru comunitate”, găzduite de USR Dolj în octombrie 2018.

Puteţi vota AICI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS