11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema 22 - 28 februarie

Programul Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema 22 – 28 februarie

What Men Want / Ce-şi doresc bărbaţii Avanpremiera
Regia: Adam Shankman
Cu: Taraji P. Henson
Gen Film: Comedie, Fantastic, Dragoste, Romantic
Durată: 122 min
Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.
Miercuri, Joi 18:00; 20:10

Green Book / Green Book: O prietenie pe viață Avanpremiera
Regia: Peter Farrelly
Cu: Linda Cardellini, Viggo Mortensen, Mahershala Ali
Gen Film: Biografic, Comedie, Drama
Durată: 135 min
Povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italo-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Unde? În America anilor ’60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate.
Miercuri, Joi 20:30

Vice / Vicele
Regia: Adam McKay
Cu: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Lily Rabe
Gen Film: Biografic, Drama, Istoric
Durată: 137 min
Vice e povestea lui Dick Cheney (Christian Bale), un fin cunoscător al sistemului birocratic din Washington, care ajunge în mod discret să posede o putere politică imensă, ca Vicepreședinte in echipa prezidenţială a lui George W. Bush. Dick Cheney devine cel mai puternic om din SUA și contribuie în mod decisiv la impunerea unei noi ordini mondiale. Consecințele acțiunilor sale le resimțim până azi
Vineri pana Joi 15:15; 18:45; 21:10

Cold Pursuit / Ucide-i cu sânge rece
Regia: Hans Petter Moland
Cu: Emmy Rossum, Liam Neeson, Laura Dern, William Forsythe
Gen Film: Actiune, Drama, Thriller
Durată: 123 min
Toate problemele par să fi înghețat sub stratul uriaș de zăpadă în acest orășel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetățean model și familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul sau este găsit mort în circumstanțe foarte misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.
Vineri pana Marti 12:45; 18:00; 19:50; 21:30
Miercuri, Joi 12:45; 19:50; 21:30

The Favourite / Favorita
Regia: Yorgos Lanthimos
Cu: Emma Stone, Rachel Weisz, Joe Alwyn, Olivia Colman, Nicholas Hoult
Gen Film: Biografic, Istoric
Durată: 124 min
Începutul secolului al XVIII-lea. Anglia este în război cu francezii. Cu toate acestea, cursele cu rațe și degustarea de ananas sunt activități care prosperă. Fragila regină Anne (Olivia Colman) ocupă tronul, iar prietena ei, Lady Sarah (Rachel Weisz), guvernează țara în locul ei, în timp ce are grijă de sănătatea și de caracterul schimbător al Annei. Atunci când Abigail (Emma Stone) sosește la palat în postura de servitoare, farmecul ei o cucerește pe Sarah, care o ia sub aripa ei. Astfel, Abigail întrevede o șansă de a se întoarce la rădăcinile ei aristocratice. În timp ce problemele politice devin destul de consumatoare pentru Sarah, Abigail descoperă oportunitatea de a deveni însoțitoarea reginei. Prietenia lor înfloritoare îi oferă șansa să-și îndeplinească ambițiile și nu va lăsa nicio femeie, bărbat, politică sau iepure să îi stea în cale
Vineri pana Joi 14:50; 16:10; 20:50

The Lego Movie 2: The Second Part 3D / Marea Aventură Lego 2
Regia: Mike Mitchell, Trisha Gum
Cu: Jason Momoa, Alison Brie, Chris Pratt, Stephanie Beatriz, Elizabeth Banks, Jonah Hill, Margot Robbie
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Familie, Comedie
Durată: 112 min
Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare: Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui..
Dublat: Vineri pana Joi 11:45; 13:00; 17:00; 19:15

Alita: Battle Angel 3D / Alita: Îngerul războinic
Regia: Robert Rodriguez
Cu: Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali
Gen Film: Actiune, Aventuri, Dragoste
Durată: 127 min
Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.
Vineri pana Marti 13:40; 17:20; 18:30; 20:30
Miercuri, Joi 13:40; 17:20; 18:30

Happy Death Day 2U / Zi de naștere mortală 2
Regia: Christopher Landon
Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Steve Zissis, Phi Vu
Gen Film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 107 min
Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în „Zi de naştere mortală 2”, continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.
Vineri pana Joi 18:15

Oh, Ramona!
Regia: Cristina Jacob
Cu: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams
Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durată: 114 min
Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.
Vineri pana Marti 15:50; 17:45; 20:10
Miercuri, Joi 15:50; 17:45

Drunk Parents / Și bețivi și mincinoși
Regia: Fred Wolf
Cu: Alec Baldwin, Salma Hayek
Gen Film: Comedie
Durată: 101 min
Doi părinți alcoolici încearcă să ascundă de fiica lor, dar și de cercul lor social, faptul că au dificultăți financiare, prin scheme pe cât de elaborate, pe atât de comice.
Vineri pana Joi 15:30

Mia and the White Lion / Mia și leul alb
Regia: Gilles de Maistre
Cu: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan
Gen Film: Aventuri, Drama, Familie
Durată: 102 min
Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei.
Dublat: Vineri pana Joi 12:30; 14:15

Escape Room / Scapă, dacă poţi!
Regia: Adam Robitel
Cu: Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis
Gen Film: Actiune, Horror, Thriller
Durată: 105 min
Escape Room / Scapă dacă poţi este un thriller psihologic despre şase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară.
Vineri pana Joi 16:25

How to Train Your Dragon: The Hidden World 3D / Cum să-ți dresezi dragonul 3
Regia: Dean DeBlois
Cu: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard Butler
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 109 min
Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.
Dublat: Vineri pana Joi 12:15; 14:30

The Snow Queen: Mirrorlands 3D / Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor
Regia: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Cu:
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 92 min
După ce Regele Haral aproape că şi-a pierdut familia în urma unei confruntări cu malefica împărăteasă a gerului, acesta interzice utilizarea magiei pe ţinutul său. Singura care poate remedia situaţia şi păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăţa pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credinţa în prietenie şi îngăduinţa. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe piraţi şi chiar pe însăşi Crăiasa Zăpezii.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30

Ralph Breaks the Internet 3D / Ralph rupe netu’
Regia: Phil Johnston, Rich Moore
Cu: Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald, John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie
Durată: 117 min
Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”
Dublat: Vineri pana Joi 13:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS