5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şoferi amendaţi cu peste 22.000 de lei într-o singură zi

Dolj: Şoferi amendaţi cu peste 22.000 de lei într-o singură zi

Luni, 18 februarie, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova şi din cadrul celorlalte formaţiuni rutiere au executat o acțiune în scopul prevenirii și combaterii conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor, de către conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.
De asemenea, poliţiştii au acţionat şi pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de indisciplina manifestată de pietoni în momentul traversării străzii.
Cu ocazia acţiunii, au fost constatate 120 de abateri, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare totală de aproximativ 22.000 lei.
31 de sancţiuni au fost aplicate pietonilor angajaţi în traversarea neregulamentară a străzii, două pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi 88 pentru alte abateri la regimul rutier.
Ca măsuri complementare, au fost reţinute 10 permis de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare şi două seturi plăcuţe de înmatriculare.
Tot ieri, poliţiştii rutieri au constatat 5 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS