10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Zonele în care pot fi găsiţi comercianţi cu produse specifice de Dragobete, 1 şi 8 Martie

Craiova: Zonele în care pot fi găsiţi comercianţi cu produse specifice de Dragobete, 1 şi 8 Martie

Primăria Municipiului Craiova anunță că, în perioada de sărbătorilor de Dragobete, 1 Martie şi 8 Martie, craiovenii vor fi comercianţi cu obiecte reprezentative acestei perioade în mai multe cartiere din Craiova.

De la mărțișoare tradiționale, produse specifice perioadei de Dragobete și Mărțișor, flori și până la diferite sortimente de mărțișoare dulci, comercianții au început să-și expună produsele și cadourile lucrate cu migală în locurile stabilite de autoritatea locală.

Astfel, craiovenii pot alege lucruri inedite pentru cei dragi dacă trec prin următoarele zone ale municipiului:

– Calea Unirii, zona Centrală
– B-dul. Nicolae Titulescu vizavi de „Smith”
– B-dul. 1 Mai vizavi de Liceul de Artă
– Cartierul 1 Mai, zona „Pelendava”
– Brazda lui Novac, zona Complex Baba Novac
– Cartierul Craioviţa Nouă, Esplanada dintre Str. George Enescu şi B-dul. Oltenia
– B-dul. Dacia, zona Piaţa Gării
– Calea Bucureşti zona „ROTONDA”
– Cart. Valea Roşie, str. Henri Coandă în zona pieţei.

Comercianții și artizanii de mărțișoare tradiționale se mai pot înscrie în această perioadă la Primăria Municipiului Craiova, alegându-și perioada și zona preferată. Taxele pentru eliberarea acordurilor de ocupare temporară a domeniului public în vederea comercializării produselor specifice zilelor menţionate mai sus se percep conform HCL 533/2018 și se încadrează între 4 – 21 lei/mp/zi, în funcție de numărul de zile pentru care solicită acordul și zona selectată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS