Acasă Local Dolj Dolj: Au furat lemnele şi camera video a Primăriei Afumaţi

Dolj: Au furat lemnele şi camera video a Primăriei Afumaţi

Poliţişti din cadrul Postului Afumați s-au sesizat, ieri, din oficiu cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cameră de supraveghere video stradală ce aparținea primăriei şi care era montată pe un stâlp din localitate. Astfel, în urma cercetărilor efectuate împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, au fost identificaţi doi bărbaţi de 34 şi 39 de ani, ambii din Afumaţi, bănuiţi că, în noaptea de 17-18 ianuarie, ar fi sustras camera de supraveghere video pentru a nu fi surprinşi în momentul în care sustrăgeau grinzi din lemn, dintr-o magazie ce aparţinea primăriei.
Prejudiciul cauzat, estimat la suma de 2.500 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit reprezentanţilor primăriei, iar în cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version