5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema 18 - 24 ianuarie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema 18 – 24 ianuarie

Destroyer / Capcana Avanpremiera
Regia: Karyn Kusama
Cu: Nicole Kidman, Toby Kebbell, Tatiana Maslany, Sebastian Stan, Scoot McNairy
Gen Film: Actiune, Crima, Thriller
Durată: 128 min
O polițistă reia legăturile cu foștii ei colegi dintr-o misiune sub acoperire derulată cu foarte mulți ani în urmă pentru a face pace.
Miercuri, Joi 20:20

Mary Queen of Scots / Mary regina Scoției Avanpremiera
Regia: Josie Rourke
Cu: Margot Robbie, Saoirse Ronan
Gen Film: Biografic, Drama, Istoric
Durată: 130 min
Mary, regina Scoției explorează tumultuoasa viață a charismaticei Mary Stuart, regina Scoției.
Regină a Franței la 16 ani, și văduvă la 18 ani, Mary desfide presiunea curții de a se recăsători. În schimb, ea se întoarce în Scoția natală pentru a-și revendica tronul care I se cuvenea de drept. Dar Scoția și Anglia se află ambele sub controlul puternicei Elisabeta I. Fiecare tânără regină o prețuiește pe cealaltă cu o fascinație amestecată cu teamă. Rivale la putere, dar și în dragoste, într-o lume patriarhală, cele două trebuie să decidă cum să joace cartea căsătoriei în așa fel încât să-și păstreze și independența.
Hotărâtă să fie mai mult decât o figură simbolică, Mary își exprimă dorința de a revendica tronul Angliei, amenințând, astfel, suveranitatea reginei Elisabeta. Urmează un șir lung de trădări, revolte și conspirații la ambele curți, care vor pune pericol ambele tronuri și care vor schimba cursul istoriei.
Miercuri, Joi 19:40

A Dog’s Way Home / Drumul unui câine către casă Avanpremiera
Regia: Charles Martin Smith
Cu: Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos
Gen Film: Aventuri, Familie
Durată: 101 min
Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?
Dublat: Miercuri, Joi 12:00; 14:00; 17:10
Subtitrat: Miercuri, Joi 19:15

Glass
Regia: M. Night Shyamalan
Cu: Sarah Paulson, Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, James McAvoy, Samuel L. Jackson
Gen Film: Drama, Mister, SF, Thriller
Durată: 134 min
Continuând de unde a rămas Split, Glass îl găsește pe Dunn, aflat în urmărirea lui The Beast, creatura superumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, se relevează că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.
Vineri pana Marti 18:20; 19:40; 21:00
Miercuri, Joi 18:20; 21:00

Instant Family / Familie de-a gata
Regia: Sean Anders
Cu: Mark Wahlberg, Rose Byrne
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 124 min
Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata…
Vineri pana Marti 13:15; 17:30; 18:50; 21:20
Miercuri, Joi 15:15; 17:30; 21:20

Papillon
Regia: Michael Noer
Cu: Charlie Hunnam, Rami Malek
Gen Film: Crima, Drama, Mister, Thriller
Durată: 138 min
Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând,condamant pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu instaritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.
Vineri pana Marti 15:15; 18:00; 20:40
Miercuri, Joi 18:00; 20:40

Astérix: Le secret de la potion magique 3D / Asterix: Secretul poțiunii magice
Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy
Cu: Christian Clavier, Guillaume Briat
Gen Film: Animatie
Durată: 90 min
După ce s-a lovit în timpul culesului de vâsc, druidul Panoramix hotărăște că e timpul ca viitorul cătunului lor să fie asigurat, așa că pornește în căutarea unui druid tânăr și talentat căruia să-i lase moștenire Secretul Poțiunii Magice.
Dublat: Vineri pana Marti 11:30; 12:10; 13:30; 15:30
Miercuri, Joi 11:30; 13:30; 15:30

The Upside / Asistent de (ne)voie
Regia: Neil Burger
Cu: Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 121 min
Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.
Vineri pana Marti 12:45; 17:45; 20:20
Miercuri, Joi 12:45; 17:45

The Snow Queen: Mirrorlands 3D / Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor
Regia: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Cu:
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 92 min
După ce Regele Haral aproape că şi-a pierdut familia în urma unei confruntări cu malefica împărăteasă a gerului, acesta interzice utilizarea magiei pe ţinutul său. Singura care poate remedia situaţia şi păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăţa pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credinţa în prietenie şi îngăduinţa. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe piraţi şi chiar pe însăşi Crăiasa Zăpezii.
Dublat: Vineri pana Joi 11:45; 12:30; 13:45; 15:45

The Mule / Curierul traficanților
Regia: Clint Eastwood
Cu: Bradley Cooper, Clint Eastwood, Taissa Farmiga
Gen Film: Crima, Drama, Mister
Durată: 121 min
Earl Stone (Eastwood) este un veteran de 80 de ani alienat şi ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă îşi face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.
Vineri pana Joi 16:00

Ralph Breaks the Internet 3D / Ralph rupe netu’
Regia: Phil Johnston, Rich Moore
Cu: Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald, John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie
Durată: 117 min
Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”
Dublat: Vineri pana Joi 14:30

Bumblebee 3D
Regia: Travis Knight
Cu: Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux
Gen Film: Actiune, Aventuri, SF
Durată: 118 min
Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California.
Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.
Vineri pana Marti 16:30
Miercuri, Joi 14:50

Spider-Man: Into the Spider-Verse 3D / Omul-Păianjen: În lumea păianjenului
Regia: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Cu: Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Liev Schreiber, Jake Johnson
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, SF
Durată: 122 min
Tatăl lui Miles este un ofiţer de poliţie ca la carte, iar mama sa este o asistentă medicală extrem de devotată meseriei sale. Amândoi sunt nişte părinţi iubitori , mândri de realizările fiului lor, dorind să-l vadă integrat în şcoala pentru copii supradotaţi, unde l-au înscris. Totuşi, acomodarea pentru noua şcoală pare a fi destul de grea pentru Miles, care ar prefera mai degrabă să petreacă timp cu prietenii săi din vecini, sau să-l viziteze pe unchiul Aaron, care-l încurajează în pasiunea sa pentru graffiti. Deşi Miles îl idolatrizează pe Aaron, unchiul său fermecător este o persoană complexă, care a cam avut probleme cu legea în trecut.
Dublat: Vineri pana Marti 14:00
Miercuri, Joi 12:15

Aquaman 3D
Regia: James Wan
Cu: Jason Momoa, Amber Heard
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 148 min
„Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”
Vineri pana Joi 16:50; 20:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS