27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinși conducând fără permis. Una dintre mașini avea și numere false

Doljeni prinși conducând fără permis. Una dintre mașini avea și numere false

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au depistat sâmbătă în trafic un tânăr de 18 ani, din Castranova, care a condus un autoturism, pe strada Grădinarilor, din localitatea de domiciliu. Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a stabilit faptul că numerele de înmatriculare provizorii montate pe autoturismul în cauză au fost atribuite unui alt autoturism, cel depistat de poliţişti fiind neînmatriculat în circulaţie, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Potrivit polițiștilor, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea  unui vehicul cu număr fals de înmatriculare

Tot sâmbătă, poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au depistat, pe strada Revoluției, din comuna Bistreț, un bărbat de 28 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a mai anunțat IPJ Dolj.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr de 25 de ani, din localitate, care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Şi poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinesti au oprit pentru control un  autoturism, care era condus pe DJ 605A, în comuna Melineşti, de un tânăr de 25 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma celor trei constatări, au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, au mai menționat polițiștii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS