Acasă Local Dolj S-a scos vinieta de parcare în Craiova!

S-a scos vinieta de parcare în Craiova!

Până în 2018, vinieta care confirma achitarea taxei de parcare pe domeniul public al Craiovei trebuia afișată în interiorul autovehiculului, într-un loc vizibil din exterior (Foto: Lucian Anghel)

Şoferii care îşi lasă maşinile pe domeniul public al municipiului Craiova au scăpat de chinul afişării la loc vizibil a vinietei, autocolantul care atesta plata taxei de parcare. Începând din acest an, Direcţia de Impozite şi Taxe din cadrul Primărie Craiova a scos din circulaţie vinietele, plecând şi de la numărul mare de sesizări din partea craiovenilor care s-au trezit amendaţi de Poliţia Locală, deşi îşi plătiseră taxa de parcare.

„Nu se mai eliberează viniete, s-a renunţat la această modalitate de confirmare a plăţii taxei de parcare. Poliţia Locală va avea alte mijloace la dispoziţie să verifice plata taxei de parcare“, a precizat, pentru GdS, Adrian Cosman, viceprimarul Craiovei.

Persoanele care au autovehiculele înregistrate în evidenţa fiscală a Direcţiei Impozite şi Taxe nu vor fi însă amendate în următoarele trei luni pentru neplata taxei de parcare, această obligaţie revenind până la data de 31 martie.

Exit mobile version