9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCetăţenii din Breasta îşi pot face buletinul în localitate, de pe 14 ianuarie

Cetăţenii din Breasta îşi pot face buletinul în localitate, de pe 14 ianuarie

În luna noiembrie 2018, Consiliul local Breasta a hotărât să-și înființeze un serviciu propriu de evidență a persoanelor pentru a oferi cetățenilor săi posibilitatea de a-și procura actele de identitate chiar în localitatea de domiciliu, iar peste câteva zile, de luni 14 ianuarie, acest lucru va fi posibil.

Astfel, de pe data de 14 ianuarie, cetățenii comunei Breasta care doresc să obțină un act de identitate, se pot deplasa la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Breasta care își are sediul în aceeași locație cu Primăria Breasta, programul de funcționare al serviciului fiind zilnic, între orele 08.30 – 11.00.
Activitatea serviciului se va desfășura sub directa coordonare a personalului specializat din cadrul Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj, fructificându-se în mod eficient întreaga perioada de instruire a personalul propriu serviciului dar și perioada până la care acest serviciu va deveni funcțional în mod autonom.

Pentru cererile care sunt însoțite de toate documentele necesare, actele de identitate se vor elibera în termen de o zi, iar pentru situații deosebite, persoanele se pot adresa și la sediul Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj (mun. Craiova str. Vulturi nr. 9), unde actele de identitate se pot elibera chiar în aceeași zi.
Persoanele care doresc informații suplimentare se pot adresa Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Breasta – tel: 0251 455 016 și Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj – tel: 0351 437 038 sau 0351 437 039.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS