Acasă Local Dolj Dolj: S-a urcat băut la volan şi a lovit mai multe maşini...

Dolj: S-a urcat băut la volan şi a lovit mai multe maşini parcate

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţişti din Bechet au constatat, ieri, că în localitatea Sadova a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din Sadova, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a lovit 4 maşini care se aflau parcate în afara părţii carosabile.
Cel în cauză a fost testat de poliţişti, rezultând faptul că acesta avea o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Având în vedere cele constatate, poliţiştii l-au condus pe tânăr la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version