10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: „T...RENul lui Moș Crăciun” pentru mai mulţi copii instituţionalizaţi

Craiova: „T…RENul lui Moș Crăciun” pentru mai mulţi copii instituţionalizaţi

CFR Călători Craiova organizează astăzi, în stația Craiova, cu ocazia Sărbătorii de Crăciun, un eveniment dedicat copiilor instituționalizați din cadrul D.G.A.S.P.C Dolj, intitulat “T…RENul lui Moș Crăciun”.

Între orele 12.45-14.00, va fi pus la dispoziția copiilor un tren Săgeata Albastră, ocazie cu care Moș Crăciun le va împărți baloane, pachete cu dulciuri și jucarii oferite de magazinele Auchan din Craiova.
Copiii vor avea ocazia să afle detalii despre planificarea unei călătorii, despre Mersul Trenurilor, și nu în ultimul rând, vor afla că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru efectuarea unei călătorii este aceea de a avea un bilet. „ Moș Crăciun vine şi anul acesta cu trenul pentru copiii greu încercați. Din evenimentele organizate în anii anteriori am constatat că acest mijloc de transport este în preferințele lor si le stârnește curiozitatea, ceea ce nu poate decât să ne bucure ”, a declarat Cercel Ninel, director al SRTFC Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS