17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMoș Crăciun le aduce craiovenilor un cadou special „MAMMA MIA!”: bilete suplimentare la prețuri promoționale, de la 50 de lei!

Moș Crăciun le aduce craiovenilor un cadou special „MAMMA MIA!”: bilete suplimentare la prețuri promoționale, de la 50 de lei!

Moș Crăciun se pregătește încă de pe acum cu câteva cadouri deosebite pentru toți cei care doresc să vadă cel mai iubit musical din România! În special craiovenii se pot bucura de surpriza specială: bilete la prețuri de sărbători pentru spectacolul din 23 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă.

În această perioadă, datorită cererii, vor fi suplimentate bilete pentru penultimul show „MAMMA MIA!”, din acest an, astfel că la Craiova acestea pot fi achiziționațe începând de la 50 lei.
„MAMMA MIA!” poate fi unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, o seară relaxantă, amuzantă împreună cu Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Țurcașiu, Anca Sigartău, Aurelian Temișan, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Silviu Mircescu în rolurile Donna, Sophie, Tanya, Rosie, Sam, Harry, Bill și Sky.
Loredana, care va fi prezentă și pe scena Sălii Palatului din București, în ultima reprezentație a acestui an, pe 28 decembrie, îi invită pe toți să se bucure de acest cadou și de un colind special, postat pe pagina de Facebook a musicalului „MAMMA MIA!”. „Când eram mică îmi plăcea foarte mult să merg la colindat cu prietenii… De la Moş Nicolae începeau colindele şi rugăminţile către Moş Crăciun, pentru daruri. Anul acesta vă colind şi în Mamma Mia! Aţi vorbit cu Moş Crăciun pentru bilete?”.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și pe mammamiathemusical.ro

Musicalul MAMMA MIA! a cucerit întreaga lume și a fost urmărit de 60 de milioane de oameni, din 50 de țări. A fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” și până la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, în jurul lumii. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS