16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(Galerie foto) Dolj: Alcool şi alte produse în valoare de peste 350.000 de lei, confiscate în urma mai multor percheziţii

(Galerie foto) Dolj: Alcool şi alte produse în valoare de peste 350.000 de lei, confiscate în urma mai multor percheziţii

Poliţiştii de la economic au desfăşurat, în cursul zilei de ieri, 6 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal.
Au fost indisponibilizate băuturi alcoolice în valoare de 32.000 de lei, precum şi alte produse în valoare totală de 325.000 lei.

Miercuri, 12 decembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu alcool şi băuturi alcoolice.
Astfel, poliţiştii au efectuat 6 percheziţii domiciliare în Craiova, Coşoveni şi Melineşti unde au fost găsite 120 de sticle de alcool şi băuturi alcoolice, în valoare de 32.000 de lei, ce urmau a fi oferite spre vânzare.
De asemenea, poliţiştii de la economic au găsit mai multe bunuri alimentare și non-alimentare (conserve de pește, brânzeturi, dulciuri, detergenți şi produse cosmetice), în valoare de aproximativ 325.000 lei, pentru care nu s-au putut prezenta documente de proveniență, urmând ca în urma verificărilor ce vor fi efectuate să se stabilească măsurile care se impun a fi luate.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS