10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: La volan, fără permis sau sub influenţa băuturilor alcoolice

Dolj: La volan, fără permis sau sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 7 decembrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Siliștea Crucii au fost sesizați de un bărbat de 44 de ani, din Siliștea Crucii, cu privire la faptul că autoturismul său, care se afla parcat în faţa locuinţei, a fost tamponat de către o altă maşină, care a părăsit locul faptei, anunţă IPJ Dolj, într-un comunicat.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au găsit autoturismul în cauză abandonat pe un drum din localitate, stabilindu-se faptul că acesta ar fi fost condus de un bărbat de 62 de ani, din Siliştea Crucii, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că cel în cauză avea o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital, unde au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, susţin poliţiştii.

Sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au depistat un tânăr de 27 de ani, din Daneţi, în timp ce conducea un autoturism, prin localitate, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducea un autoturism, fără a avea acest drept

Tot sâmbătă, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au oprit în trafic un bărbat de 45 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism prin localitate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere, se mai arată în comunicatul emis de IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS