10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean bătut şi tâlhărit pe stradă, în plină zi

Craiovean bătut şi tâlhărit pe stradă, în plină zi

Un bărbat de 64 de ani, din Craiova, a fost bătut de persoane necunsocute care i-au furat telefonul mobil şi ochelarii de vedere. Incidentul a avut loc pe strada Doljului din municipiu, pe data de 13 noiembrie, în jurul prânzului, victima fiind craioveanul Victor Tuţă.
Fiul victimei, care este plecat în Marea Britanie, a sesizat GdS despre faptul că a sunat la Secţia 4 Poliţie Craiova pentru a afla în ce stadiu se află cercetările în acest dosar, iar oamenii legii i-au închis telefonul.
„Prima oară a răspuns o doamnă, iar după ce i-am spus ce vreau, mi-a închis telefonul în nas. A doua oară a răspuns un comisar care mi-a spus că nu imi poate da informaţii prin telefon. Nu înţeleg de ce se întâmplă acest lucru. Nu cred că există persoane care să sune aiurea la poliţie şi să întrebe de un dosar oarecare. Tata este bolnav şi singur. A fost nevoit să plece în altă localitate, la rude, pentru a fii îngrijit”, a precizat fiul lui Victor Tuţă.

Întrebaţi despre acestă situaţie, poliţiştii doljeni au precizat că, într-adevăr, la Secţia 4 a fost înregistrat un dosar pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie după ce craioveanul de 64 de ani a sesizat faptul că a fost agresat în timp ce mergea pe strada Doljului. Bărbatul a mai preiczat că, după ce şi-a revenit, nu şi-a mai găsit telefonul mobil şi ochelarii de vedere. „Se fac verificări în vederea identificării autorilor”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.
În ceea ce priveşte refuzul de oferi informaţii fiului victimei, oamenii legii au precizat că nu se poate face acest lucru prin telefon, pentru că nu pot verifica identitatea persoanei care solicită informaţiile. În schimb, fiul bărbatului bătut a fost invitat la sediul Secţiei 4 pentru a primi informaţii despre dosarul în care tatăl său este parte vătămată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS