Acasă Local Dolj Dolj: A condus beat şi a produs un accident soldat cu pagube...

Dolj: A condus beat şi a produs un accident soldat cu pagube materiale

Poliţişti din cadrul Secției 12 Rurală Daneți au fost sesizați, aseară, prin SNUAU 112 de către un bărbat, din localitate, despre faptul că s-a produs un accident rutier, în urma căruia un autoturism a distrus gardul împrejmuitor al unei locuinței. Poliţiştii s-au deplasat la fața locului şi au constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din Daneti, a condus un autoturism pe strada Speranței, din satul Braniște, a pierdut controlul volanului și a lovit gardul unui imobil. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoarea de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version