14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârg de joburi în domeniul medical, la Craiova

Târg de joburi în domeniul medical, la Craiova

Toamna aceasta aduce un nou sezon de târguri „Careers in White“, iar cei care doresc să profeseze în cele mai moderne și performante clinici și spitale din România și Europa au oportunitatea să ne întâlnească weekend-ul acesta la Târgul de Joburi pentru Personalul Medical din Craiova.

Duminică, 4 noiembrie, Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova își deschide porțile cu noi oferte de joburi pentru candidații care își doresc să facă un nou pas în carieră.
Careers in White vine în întâmpinarea personalului medical și aduce în fața lor clinici și spitale importante din țară, un exemplu fiind Farmaciile Dona. “Târgul de Joburi Careers in White este evenimentul care adună în același loc spitale și clinici medicale din România și Europa. Târgul de Joburi înseamnă oportunități pentru specialiștii care apelează cu încredere la noi pentru a-i ajuta să facă primul sau următorul pas în carieră.” – a declarat Corina Pop – Sales Manager.
Noutatea adusă de cea de-a 19-a ediție o reprezintă ofertele pentru farmaciști și medici veterinari. ”În urma feedback-ului primit după evenimentele organizate, sezonul acesta am decis să prezentăm oferte și pentru cei din domeniul farmaceutic, dar și oferte pentru medicii veterinari.” adaugă Corina Pop – Sales Manager.
Evenimentul se adresează medicilor specialiști, medicilor rezidenți, medicilor stomatologi, medicilor de familie, medicilor veterinari, farmaciștilor, fizioterapeuților, asistenților medicali, infirmierilor și absolvenților de medicină din România care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical atât în țară, cât și în întreaga Europă.
Cea de-a 19-a ediție a Târgului de de Joburi va avea loc pe 4 noiembrie între orele 10.00 și 16.00 la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova. Accesul este gratuit.
Candidații sunt sfătuiți să se prezinte cu un CV care să ateste experiența lor de până în acest moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS