5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSpitalul de Urgenţă din Craiova, amendat în urma apariţiei imaginilor din Secţia de Pediatrie

Spitalul de Urgenţă din Craiova, amendat în urma apariţiei imaginilor din Secţia de Pediatrie

Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova a fost amendat cu 5.000 de lei de inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, în urma controlului efectuat pe Secția Pediatrie din cadrul unității. Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Dolj, Ștefan Popescu, starea de igienă a secției nu este una corespunzătoare.
„Marţi se făcea igienizare în Clinica Pediatrie I, urmând ca după terminare să intre în plan și Pediatrie II. La Pediatrie II s-a constatat un număr mai mare de aparținători decât numărul de paturi, erau 10 paturi și 17 internări. S-a găsit mobilier vechi, deteriorat. Starea de igienă a secției nu este corespunzătoare. La data controlului nu s-au găsit insecte în secție. S-a verificat și respectarea planului de dezinfecție, ultima acțiune fiind în data de 2 octombrie 2018. S-a recomandat spitalului să ia măsuri penru redimensionarea numărului de paturi pentru aparținători”, a declarat Popescu, purtător de cuvânt la DSP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS