10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un bărbat a fost arestat după ce a tâlhărit o femeie. Acesta a fost prins de un craiovean  

Craiova: Un bărbat a fost arestat după ce a tâlhărit o femeie. Acesta a fost prins de un craiovean  

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au reţinut, sâmbătă, 27 octombrie, un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care a fost prins, de un craiovean, la scurt timp după ce a tâlhărit o femeie de 69 de ani.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

În noaptea de  26 octombrie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Craiova, a prins o persoană care sustrăsese geanta unei femei.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au identificat persoana în cauză, un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care a fost condus la sediul secţiei pentru lămurirea stării de fapt.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi smuls, din mâna unei femei, de 69 de ani, din Craiova, care se deplasa pe o stradă din localitate, o geantă în care se aflau documente personale, suma de 50 de lei şi un telefon.

Auzind strigătele persoanei vătămate, un bărbat de 43 de ani, a pornit în urmărirea celui care sustrăsese bunurile, pe care l-a prins şi l-a imobilizat.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de ieri, 27 octombrie, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, bărbatul în cauză, care apoi a fost prezentat unităţii de parchet şi instanţei de judecată, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS