Acasă Local Dolj Craiova: A mers la secție să reclame că nu i se vinde...

Craiova: A mers la secție să reclame că nu i se vinde băutură și a lovit un polițist

Potrivit polițiștilor doljeni, la data de 26 octombrie, la sediul Secției 2 Poliție Craiova s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, aflat în stare de ebrietate, care a sesizat faptul că personalul unei unități de alimentație publică refuza să îl mai servească cu băuturi alcoolice.

În timp ce se afla în secție, bărbatul a început să adreseze injurii polițiștilor și să aibă un comportament agresiv, fapt pentru care acesta a fost imobilizat.

Polițiștii au încercat să discute cu cel în cauză pentru a-l calma, însă acesta a continuat să adreseze injurii și să amenințe.

La un moment dat bărbatul s-a ridicat de pe scaun și a lovit cu piciorul, în zona abdominală, unul dintre polițiști. Polițistul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetările fiind efectuate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version