Acasă Local Dolj Femeie căzută de pe acoperişul clădirii Palace, care aparţine Primăriei Craiova

Femeie căzută de pe acoperişul clădirii Palace, care aparţine Primăriei Craiova

UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii, femeia a căzut prin cupola clădirii, de la aproximativ 12 metri înălţime. Aceasta  era în exterior, pe cupolă, cel mai probabil ştergea geamurile, când geamul cupolei s-a sparg, iar femeia a căzut.

UPDATE: Poliţia a confirmat că femeia era angajată a SC Salubritate Craiova SRL.

UPDATE: La faţa locului se află un inspector al ITM Dolj, care va face cercetări, evenimentul putând fi încadrat la accident de muncă.

UPDATE 12:49: Femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul. Aceasta avea 46 de ani.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Dolj, care au trimis un echipaj la faţa locului, au precizat pentru GdS că victima a căzut de la o înălţime de aproximativ 10 metri, pe casa scării clădirii.


O femeie ar fi căzut de pe acoperişul clădirii Palace, care aparţine Primăriei Craiova, iar în acest moment medicii de pe ambulanţă o resuscitează.

Potrivit unor surse, femeia ar fi angajată a SC Salubritate Craiova SRL.

 

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version