„Crosul Inimii”, la CraiovaRotary Club Craiova, împreună cu partenerii lor, Primăria Craiova, ISJ Dolj, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, Fundatia Romana a Inimii, Forumul National de Preventie, Asociatia de Sprijinire a Cardiologiei din Oltenia, continuă programul „Promenada Inimilor”, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, organizând un Cros pe traseul Mc Donald’s – Piata Prefecturii in data de Duminica 14 Octombrie 2018, intre orele 9.00 – 13.30.

Invităm locuitorii Craiovei la mișcare şi promovăm un stil de viaţă sănătos, menit să protejeze sănătatea inimii şi a întregului corp.

Participanţii se vor întâlni Duminica 14 Octombrie 2018, începând cu ora 09.00, în zona McDonald’s.

„Crosul Inimii” se va organiza pe doua categorii de varsta, sub si peste 16 ani , fete si baieti. Promenada inimii (miscare prin plimbare) va intregi miscarea pentru sanatatea inimilor.

In Piaţa „Mihai Viteazul”din Craiova se vor organiza:

– Festivitatile de premiere ale castigatorilor crosului inimii, pe categorii de varsta


– Craiova dansează în stradă; gimnastică şi recuperare medicală

– Un circuit cu trotineta electrica si bicicleta electrica (produse la Craiova).

– Medicii sunt alături de noi – puncte de control medical, cadiologic, tensiune, etc.

„Promenada Inimilor”, program inţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii şi implementat în peste 10 ţări europene, a avut un succes răsunător şi în România. În 2013, la eveniment au participat mii de persoane din 25 de orașe, iar în 2014 peste 10.000 de persoane din 35 de oraşe. În Craiova, evenimentul s-a bucurat de o participare numeroasă, peste șapte sute de craioveni alăturându-se evenimentului în 2014 si 300 de persoane (pe o ploaie torentiala) au fost prezente la evenimentul din 2015 , peste 350 de persoane in 2016 si peste 400 de persoane in 2017.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 martie 2019

Top