12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârgul Agro Oltenia, la Craiova. Participanţii pot pleca acasă cu o oaie de rasă

Târgul Agro Oltenia, la Craiova. Participanţii pot pleca acasă cu o oaie de rasă

AGRO OLTENIA, cel mai important eveniment expoziţional din Oltenia dedicat agriculturii și industriei alimentare, aflat la cea de-a ÎI- a ediție, se va desfășura la Craiova, în perioada 5-7 octombrie, la Centrului Multifuncțional.

Târgul AGRO OLTENIA dorește să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanților o oportunitate unică de a-și pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele de dezvoltare.
Târgul se adresează atât marilor producători agricoli cât și microfermelor, gospodăriilor țărănești active, producătorilor de produse alimentare tradiționale și țărănești, entităților non-agricole din mediul rural, precum și agricultorilor pasionați.
În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.
MABO Utilaje o să fie și anul acesta prezenți la Târgul AGRO OLTENIA, aceștia urmând să pregătească un stand extraordinar unde clienții târgului pot află toate noutățile în materie de tractoare, atașamente agricole, remorci, buldoexcavatoare și atașamente pentru instituțiile publice.
În cadrul evenimentului, va avea loc „TOMBOLĂ FERMIERULUI” toţi cei care ajung la târg în perioada 5-7 octombrie 2018 pot câştiga premii oferite de organizator și firmele expozante. Printre premii se află şi o oaie de rasă, oferită de Asociația Crescătorilor de Ovine Și Caprine Segarcea

La AGRO OLTENIA nu vor lipsi nici produsele tradiționale bio, dulcețuri 100% naturale după rețete vechi românești (Rose Story), produse 100% din carne de vită Angus fără conservanți (BEEFCARM), sucuri naturale ( Casă Ethos), miere de Romanați ( Bee Mag), produse din lavandă ecologică ( Coșul cu Lavandă) și dulciuri de casă tradiționale.
Pe durata târgului vor fi organizate conferințe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști;
Atmosfera de voie bună va fi întreținută de interpreți și ansambluri folclorice celebre din toată regiunea Olteniei.

Program Târg, 5-7 octombrie:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS