ISU Dolj recrutează candidați pentru concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu”Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Oltenia” al județului Dolj recrutează candidați pentru concursul de admitere în instituția de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne care școlarizează elevi în beneficiul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești pune la dispoziţie 300 de locuri destinate bărbaților:

-subofițer de pompieri și protecție civilă – 275 de locuri;

-maistru militar auto – 25 de locuri;


Candidaților de etnie romă le sunt alocate 2 locuri în calificarea subofițer de pompieri și protecție civilă.

Informații privind graficul admiterii, datele de prezentare, etapele și probele de concurs, tematica și bibliografia vor putea fi accesate la următoarele adrese: www.igsu.ro; www.scoaladepompieri.ro.

Detalii suplimentare se pot obține de la personalul cu atribuții de recrutare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Oltenia” al județului Dolj, cu sediul în municipiul Craiova, Str. C.D. Fortunescu nr. 2,telefon 0251510126/interior 27124, sau pe site-ul unității www.isudolj.ro – secțiunea Școli Militare.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 mai 2019

Se recrutează candidaţi pentru a deveni pompieri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Oltenia” al județului Dolj, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, recrutează candidați- pentru admiterea la Academia de Poliție “A.I.Cuza” București-Facultatea de Pompieri și Școala de Subofițeri ...

Sumarul ediției de luni, 27 mai 2019

Top