6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr de 18 ani, la volan fără permis şi sub influenţa alcoolului

Dolj: Tânăr de 18 ani, la volan fără permis şi sub influenţa alcoolului

Poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Poiana Mare au depistat, sâmbătă, în localitatea Desa, pe DJ553, un tânăr de 18 ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi având o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, se precizează într-un comunicat emis de IPJ Dolj. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tot sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Pleniţa, în timp ce conducea un autoturism, pe strada A.I Cuza din localiate, fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. ŞI în acest caz a-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În noaptea de 1 spre 2 septembrie, polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Braloștița şi Scăești au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Braloștița, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 606 A, în Scăești, având permisul de conducere suspendat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS