6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un bărbat și doi minori, cercetați pentru tâlhărie după ce au mers la fuart de baloți

Dolj: Un bărbat și doi minori, cercetați pentru tâlhărie după ce au mers la fuart de baloți

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, cu sprijinul lucrătorilor Poliţiei Municipiului Băileşti şi sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, au identificat miercuri, 29 august, trei persoane, un bărbat de 31 de ani, un minor în vârstă de 15 ani şi un altul de 13 ani, toţi din Băileşti, care, în seara zilei de 26 august, ar fi lovit un bărbat de 35 de ani, din Galicea Mare, în momentul în care persoana vătămată i-a surprins sustrăgând baloţi de iarbă de pe un teren agricol. Persoana vătămată, în timp ce se afla la o stână situată în extravilanul comunei Galicea Mare, împreună cu un alt bărbat, din aceeaşi localitate, a observat o căruţă, în zona unui teren agricol pe care se aflau baloţi de paie, teren aflat la o distanţă de circa 300 metri faţă de aceştia.

Cei doi s-au deplasat în punctul respectiv, iar bărbatul de 35 de ani a fost lovit de trei tineri, care ulterior au fugit cu căruţa. Faţă de suspectul de 31 de ani, dar şi faţă de cel de 15 ani s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, majorul fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

În cursul acestei zile urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, cu propunerea de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS