5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPompierii doljeni, premianţi la Campionatul naţional

Pompierii doljeni, premianţi la Campionatul naţional

Începutul verii aduce pentru pompierii doljeni rezultate deosebite obţinute de cei mai buni dintre cei buni la competiţiile sportive care se desfăşoară în această perioadă.
În prima jumătate a lunii iunie s-au desfăşurat etapele finale ale campionatelor naţionale organizate sub egida Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România sau Ministerului Afacerilor Interne la unele discipline sportive.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj s-au făcut remarcaţi şi cu ocazia acestor competiţii, demonstrând că rezultatele obţinute în anii anteriori nu au fost întâmplătoare, ci au fost rodul antrenamentelor asidue şi talentului lor înnăscut.
Astfel, la etapele finale ale campionatelor de tenis de câmp, respectiv tenis de masă, maiorul Bogdan Răducan a obţinut şi în acest an locul I la probele de simplu-bărbaţi, la categoria de vârstă +35 de ani.
De asemenea, plutonierul major Corina Cucu a obţinut la campionatele de atletism şi cros locul I la proba „alergare viteză 60 metri”, respectiv locul II la proba „săritura în lungime”, la categoria sa de vârstă, respectiv femei +35 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS